Lekker wonen in Newtonpark

ALLE WONINGEN ZIJN VERHUURD

Stad en groen. Duurzaamheid, kwaliteit en comfort. Je krijgt het allemaal als je kiest voor een van de 19 moderne middenhuurwoningen in nieuwbouwwijk Newtonpark. Op de vroegere plek van het ROC Twente in Enschede Noord, aan de Hengelosestraat, geniet je van het leven. Je woont dicht bij het centrum en hebt alle voorzieningen bij de hand. In de groene wijk ontmoet je je buren op de wandelpaden, gezellig contact is zo gemaakt. In Newtonpark is het heerlijk wonen en prettig leven.

 

 

 

Huren in Newtonpark is:

Een fijne plek voor iedereen

Van gezinnen tot tweeverdieners en van 50-plussers tot expats.

Duurzaam en energiezuinig

Voorzien van zonnepanelen en warmtepomp. Gasloos wonen.

Centrale ligging

Tussen de Universiteit Twente en het centrum.

Alle voorzieningen

Bruisend centrum, een Intercity station en een mooie groene omgeving.

Ruime woningen

Woonoppervlak van 103 m² of 119 m².

Betaalbaar huren

Wonen vanaf €1.100 euro per maand (middenhuur).

Wonen in Newtonpark

Van de 19 eengezinswoningen hebben er vijf een woonoppervlak van 119 m² en veertien van 103 m². De nieuwbouwwoningen vallen in het middenhuursegment van de gemeente Enschede. Ze worden gebouwd in de jaren 50-stijl, volgens de zogenoemde ‘Delftse School’. Jouw nieuwe thuis is ruim en voorzien van alle gemakken. Moderne keuken? Check. Fijne badkamer? Check. Drie slaapkamers?
Check. Tuin met berging? Dubbelcheck. De auto parkeer je op een van de 19 nabijgelegen eigen plekken.

Benieuwd naar de huurvoorwaarden? Klik hieronder voor meer informatie.

 

Duurzaam en onderhoudsvrij

Jij huurt een woning die klaar is voor de toekomst, gebouwd met hoogwaardige materialen en voorzien van zonnepanelen. Je beschikt over een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming en hoogwaardige isolatie. Alles is erop gericht om de energiebehoefte van je huis laag te houden. De slimme installatie garandeert bovendien een aangenaam én gezond binnenklimaat.

Gewoon een fijne wijk

Newtonpark is een autoluwe wijk. De aangename buzz van de stad is nooit ver weg én er is veel parkachtig groen met kronkelende wandelpaden in de directe omgeving. Je snuift meteen de frisse lucht op. Wandelend kom je bij de trekpleister van de wijk: de centrale ontmoetingsplek met natuurlijke speeltuin. De gevarieerde beplanting en grote gazons bevorderen de biodiversiteit. Kinderen kunnen naar hartenlust klimmen, rennen, verstoppertje spelen en chillen. Echt iedereen, jong en oud, kan in Newtonpark lekker leven.

Groen met de stad dichtbij

Maak een wandeling door het prachtige Abraham Ledeboerpark, wat vlakbij de woningen ligt. Liever een fietstocht maken?Neem dan zeker een keer fietssnelweg F35. Deze fietsverbinding van maar liefst 62 kilometer loopt van Nijverdal naar de Duitse grens, met zijtakken van Almelo naar Vriezenveen en van Enschede naar Oldenzaal. En dan is er natuurlijk de stad… Met een fantastisch aanbod aan opleidingen, cultuur, evenementen, fijne winkels en gezellige horeca. Noem het op en Enschede heeft het.

Goede bereikbaarheid

Vanuit Newtonpark stap je op je fiets om na 10 minuutjes midden in de stad af te stappen. Liever met de bus? Vanaf halte Ledeboerpark pak je bus 9 richting Hengelo, het centrum en het Centraal Station. Daar beschik je over een openbaar vervoer-netwerk dat je verbindt met de rest van Nederland én de Duitse steden Münster en Osnabrück. Met de auto zit je zo op de snelwegen A1 en A35/N35 en de Nieuwe Twenteroute N18. Via de Hengelosestraat ben je met de auto binnen een kwartiertje in Hengelo en via de A35 rijd je in een half uur naar Almelo.

Plattegronden

Type woningen met plat dak
(entree aan rechterkant)

Begane grond

1e verdieping

2e verdieping

Download de plattegronden op de begane grond

Type woningen met
zadel/schuindak (gespiegeld)

Begane grond

1e verdieping

2e verdieping

Download de plattegrond (begane grond)

Type woningen met plat dak (entrée aan voorkant)

Begane grond

1e verdieping

2e verdieping

 

Download de plattegrond (2e verdieping)

De planning

De eengezinswoningen voor de middenhuur worden snel opgeleverd. De bouw is in volle gang. Al medio 2023 kan jouw woondroom in vervulling gaan.

Huren

Trebbe Wonen BV ontwikkelt en bouwt Newtonpark. De 19 middenhuurwoningen zijn eigendom van Newomij. De verhuur verloopt via makelaar Euverman.

Ik wil hier wonen!

Wilt u in aanmerking komen voor een woning? Volg dan onderstaand formulier in.